2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Díjazták az év sportolóit

 

A hagyományos sportbálon elsőként Alt Sándor vehetett át díjat, ő „A város sportjáért” elismerést az agility területén végzett munkájáért, több világverseny sikeres, gyulai lebonyolításáért, a ParAgility terén elért eredményes szervező tevékenységéért kapta. A Gyula Tv-nek adott interjúban azt mondta, ez utóbbira a legbüszkébb.

Az év legjobb női sportolója Molnár Ágnes labdarúgó lett, aki válogatott szintre jutott sportágában. Edzője édesanyja, Molnár Zoltánné, aki a siker egyik titkaként a harmonikus családi kapcsolatot emelte ki.

Másodikként végzett Burás Annamária úszó (edzője Tóth András), a harmadik helyen pedig az atléta Herdeló Dorottya (Szegedi Zsolt) végzett.

A férfiaknál immár negyedszer lett az év legjobbja Szabó Sándor atléta, aki tavaly az ország legjobb hegyi futója lett úgy, hogy Gyulán készült a versenyekre. Edzője, Kertes István nem lehetett szomorú, hiszen a második helyen is az ő tanítványa, Süli Richárd végzett.

A harmadik helyen a tekés Házi Márk (Baksa Imre) zárt.

A csapatok versenyében a női kézisek (Majorné Horváth Izabella) döntően tavalyi NB I/B-be való jutásukkal bizonyultak a legjobbnak. Második lett a Popovics Pál edzette, férfi futballcsapat, a dobogó képzeletbeli harmadik fokára a Baksa Imre edzette tekések léphettek.

A fogyatékkal élő sportolók között két úszó, Bíró Bernadett és Herczeg János vehetett át elismerést. Különdíjat kapott a veterán, de aktív atléta, Kovács István, Sárközi Judit erőemelő, Kempf Zoltán bmx kerékpáros és Kiu Gábor kézilabdázó, de díjazták a város ifjúsági sportolóit is.

Összefoglaló a hétfői Híradóban, képek a Galériában és itt: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.407792076034126.1073741975.129880360491967&type=3&uploaded=7


Nézze meg ezt is:

Újra kiadták “A gyulai Józsefváros története” című kötetet

    Két témában tartott sajtótájékoztatót Gyulai Évszázadok Alapítvány és a Gyulai Városbarátok Köre. Durkó …