2024. május 9., csütörtök
FONTOS

Javítják az elkerülőt, korlátozás lesz!

 

Burkolatfelújítási munkák miatt a 44-es főút Gyula várost elkerülő szakaszát a Bulcsú utcai körforgalmi csomópont és a Gyulavári híd előtti csomópont között szakaszosan lezárja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A 2014. november 5-én, szerdán életbe lépő korlátozás miatt torlódásokra lehet számítani. A torolódások csökkentése érdekében ezen a szakaszon egyirányú, csak a határ felé tartó forgalom haladhat tovább. A Románia felől érkező forgalom a Gyulavári hídtól a város irányába a Temesvári úton haladva, a Bulcsú utcai körforgalmi csomópontnál tud visszatérni az elkerülő útra.

Szintén 2014. november 5-én, szerdán kezdődnek burkolatfelújítási munkák a 44-es főúton a 65-74 kilométerszelvények – Öcsöd és Szarvas – között, illetve a 47-es főúton a 94-96 kilométerszelvények – Köröstarcsa és Körösladány – között, így ezeken a kilométereken is szakaszosan, félpályás korlátozással, lezárással szembesülhetnek a közlekedők, valamint torlódásokra is számíthatnak.

A tereléseket minden esetben táblák jelzik. A munkálatok előre láthatólag november végéig tartanak majd.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők és a környéken lakók türelmét és megértését, a közlekedőktől fokozott figyelmet és a kihelyezett jelzések betartását kéri.

 

 

Nézze meg ezt is:

Japán nap a Hanami jegyében címmel rendeztek programokat Gyulán

A Mogyoróssy János Városi Könyvtárban többek között előadások, workshop, japánkert és japán ételek várták az …