2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Ingatlanfejlesztési különdíj az Aquapalotának

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata a Magyar Ingatlan Szövetséggel közösen idén tizenhatodik alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj Pályázatot.

A pályázat célja a magyar ingatlanfejlesztés eredményeinek bemutatása a hazai szakmai és laikus közönségnek, a kiemelkedő alkotások megjutalmazása. A hazai pályázaton a nemzetközi verseny feltételeinek megfelelően minden olyan épület, épületegyüttes részt vehetett, amelynek az átadása, vagy használatbavételi engedélye 2013. december 31.-e előtt volt és az azt megelőző 4-5 évben valósult meg.

A pályázatok elbírálásának főbb szempontjai a fejlesztési koncepció, az építészeti értékek, a projekt megvalósításának műszaki megoldása, a kivitelezés minősége, a fejlesztés gazdaságossága és eredményessége, társadalmi hasznossága, valamint az, hogy az adott létesítmény hogyan járul hozzá a szűkebb és tágabb környezetében lakók életkörülményeinek javításához.

Az átadás során a Magyar Fürdőszövetség különdíját az AquaPalota családi élményfürdő színvonalas megvalósításáért a Gyulai Várfürdő Kft. vehette át – tájékoztatott Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő ügyvezetője.

 

Nézze meg ezt is:

A legszebb konyhakerteket keresik

A növényi sokféleség jegyében, a gyulai önkormányzat az idén is keresi a város legszebb konyhakertjét. …