2024. április 26., péntek
FONTOS

DK: támogatni kell a raliversenyt! (VIDEO)

Leel-Őssy Gábor választókerületi elnök ezzel arra utalt, hogy a baloldalon vannak olyan vélemények, melyek szerint szerint a nemzetközi hírű raliverseny nem érdemel ekkora támogatást.

Leel-Őssy Gábor azt mondta, minden olyan rendezvényt támogatni fognak Gyulán, mely a város hírnevét öregbíti. Éppen ezért nem értenek egyet a Reneszánsz karnevál öt évvel ezelőtti megszüntetésével sem.

Lebenszky Attila, a szervezet választókerületi ügyvezető alelnöke a vasárnapi boltbezárások turisztikai vonatkozásairól beszélt. Meglátása szerint ez nemcsak a gyulaiak, hanem az itt pihenő vendégek számára is hátrányos. Ezért azt javasolta, a város kövesse Eger példáját.

Hangsúlyozta, a közelmúltban újraválasztott választókerületi szervezet figyelemmel kíséri a helyi közélet eseményeit. Azt mondta, igyekeznek segíteni a gyulai városvezetésnek, élnek azzal a lehetőséggel, amit a polgármester ajánlott fel, hogy próbáljanak tenni a város jövőjéért. Kiemelte, ha arra kerül a sor, kritikusak lesznek, de minden alkalommal megoldási javaslatot is tesznek majd az asztalra.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …