2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Sok a vendég a várfürdőben (VIDEO)

A várfürdő vezetése fontosnak tartja, hogy az emberek ne csak a fürdőzés élménye miatt válasszák a helyszínt. Egy teljes napos családi programot szeretnének biztosítani, így különböző játékos programokkal készül a minden korosztály számára. Itt éppen a Debrecenből érkezett Kozma Bence próbálja ki a labirintust.

A létesítménybe a tavalyi évhez hasonlóan idén is belföldről érkeznek a legtöbben.

Az idei évben egyre számottevőbb a határon túli ide látogatók aránya. Vannak, akik Újvidékről érkeztek pár napra fürdőbe.

A tavalyi évhez képest jóval magasabb a munkavállalók száma a fürdőben. A nyári időszakban jelenleg 191 főt alkalmaznak teljes munkaidőben. Ezt az indokolta, hogy idén saját animátori szolgálattal, illetve saját vendéglátó helyekkel várják a vendégeket.

A vendégek küldőterülete a tavalyihoz képest nem változott. Továbbra is erős a Romániából érkező vendégforgalom, hazai viszonylatban pedig Miskolc és környéke, illetve a fővárosi, központi régió dominál.

Az Aquapalota a nyári időszak ellenére is kielégítő látogatószámot hoz a fürdő számára, hiszen itt naponta több, mint 1000 fő az átlagos vendégforgalom.

A Gyulai Várfürdő a nyári időszakban, péntektől vasárnapig családi hétvégével, piknikkel várja a kikapcsolódni vágyókat, ahol különböző játékos programokkal készülnek az egész családnak.

Nézze meg ezt is:

Újra kiadták “A gyulai Józsefváros története” című kötetet

    Két témában tartott sajtótájékoztatót Gyulai Évszázadok Alapítvány és a Gyulai Városbarátok Köre. Durkó …