2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Dupla kupasiker idegenben

A Szeged 2011-Grosics Akadémia Andorka Péter 3 találatával 3-1-re verte az amúgy a Termállal egy csoportban játszó, eddig 100 százalékos Monort. Klausz László vezetőedző ezen a mérkőzésen lehetőséget adott azoknak a játékosok is, akik eddig kevesebbet játszottak. A klub honlapjának így értékelt: “- Nem volt könnyű mérkőzés, de a hőség, a felforgatott összeállítás és a kevésbé begyakorolt, 4-4-2-es hadrend miatt erre számítottam. Voltak hibák, nem volt gördülékeny a játék, alapvetően mégis elégedett vagyok, mert legfontosabb céljaink teljesültek. Továbbjutottunk, és pályára léphettek azok az emberek, akik korábban kevesebb bizonyítási lehetőséget kaptak. Jó volt a fiúk hozzáállása, de külön elismerést érdemel az az Andorka Péter, aki profi szemlélettel minden pillanatban megpróbálta a maximumot nyújtani, és komoly első vonalbeli pályafutással a háta mögött is óriási elánnal küzdött a harmadosztályú ellenféllel szemben.”

Nagy meccset vívott a Termál a szintén az NB III. Közép csoportjában küzdő Hódmezővásárhely ellen. Szekeres Lajos együttese Bálint Balázs és a Szegedtől érkező Hegedűs Edvin góljaival már a szünetben 2-1-re vezetett, és az előnyt a találkozó végéig meg is tartotta. A mérkőzésről sokat elárul, hogy a Termálból 5, a Vásárhelyből 3 játékos kapott sárga lapot.

 

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …