2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Gyula – Paks II. 3-0 (VIDEO)

A Tolna megyei együttes az NB III. Közép csoportjában legutóbb 7-1-es vereséget szenvedett a SZEOL otthonában, míg a gyulaiak 1-0-ás győzelmet arattak hazai pályán a Hódmezővásárhely ellen.

A mérkőzés első félidejében a Paks gyakran veszélyeztette a gyulai kaput. A 8. percben Péter lövését, majd a 9-ben Nagy Richárd szögletét hárította Harman. Nem sokkal később Nagy Gergely szabadrúgása egy vendég védőről Okos elé pattant, aki a kapu fölé rúgta a labdát. Harman a távoli és a közeli lövéseknél is megszerezte a játékszert.

A 14. percben Nagy Kovácsnak passzolt, ő visszahelyezte a labdát a középen érkező Nagynak, aki fejjel vette be a paksi kaput.

A 21. minutumban Bor szabadrúgását Hahn csúsztatta meg fejjel, de Harman ismét résen volt. Nem sokkal később ismét egy Bor helyzetet hárított a gyulai hálóőr.

A 27. percben egy látványos helyzetet alakított ki a Paks. Nagy Richárd passzára Bor ugrott, aki a kapufát találta el, Péter fejesére viszont Harman vetődött.

Már a második félidő elején megpróbálta növelni előnyét a Termál. Kovács passza után valóságos birkózás alakult ki a paksi kapu előtt.

Az 52. percben Nagy Gergely szöglete veszélyeztette a kaput. Hét minutummal később Okos előtt nyílt lehetőség, de a védőbe rúgta a labdát.

A 67. percben Balogh Asztalosról lefordulva indult a kapu irányába, majd miután senki sem tudta megállítani, magabiztosan helyezte a labdát a kapuba.

A 84. percben Okos-Nagy-Okos volt a labda útvonala. Majd a középen érkező Styecz kapta meg a labdát, aki fejjel növelte csapata előnyét.

Az eredmény a hármas sípszóig már nem változott. Várfürdő-Gyulai Termál FC – Paksi FC II. 3-0.

A már a negyedik helyen álló Termál következő ellenfele idegenben a Monori SE lesz.

Nézze meg ezt is:

Újra kiadták “A gyulai Józsefváros története” című kötetet

    Két témában tartott sajtótájékoztatót Gyulai Évszázadok Alapítvány és a Gyulai Városbarátok Köre. Durkó …