2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Miniszteri elismerésben részesült a kormányhivatal három munkatársa

Lázár János Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Burai Mihálynak, a Békéscsabai Járási Hivatal hivatalvezető-helyettesének. Burai Mihály szakmai munkája a járási hivatal eredményes kialakításában, színvonalas működtetésében, jó megítélésének kialakításában meghatározó szerepet játszik. Folyamatosan törekszik a magas fokú jogszabály értelmezésre, és az abból fakadó gyakorlati alkalmazásra, amely a közigazgatási tudomány területén megjelent publikációban is megmutatkozott.

Elismerő Oklevelet vehetett át Karsai Mihály, a Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Útügyi Osztályának munkatársa Seszták Miklós Nemzeti Fejlesztési Minisztertől. Karsai Mihály több évtizede irányítja a Békés megyében zajló útépítések, hídépítések

engedélyezését, a vasúti átjárók felülvizsgálatát és a kiemelt jelentőségű forgalomtechnikai feladatok elvégzését. Munkája során mindig kiemelt figyelmet fordított a fiatal kollégák tudásának gyarapítására és a közösségbe való beilleszkedésükre.

Tamásné Lehoczki Aranka Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől vehette át Miniszteri Elismerő Oklevelét.

A Foglalkoztatási Főosztály Munkaerőpiaci Osztályának vezetője kimagasló szakismeretével a foglalkoztatási támogatások és a szakképzéssel, foglalkoztatással összefüggő hazai és nemzetközi projektek szakmai irányításában tölt be fontos szerepet.

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …