2024. április 29., hétfő
FONTOS

A jó magyar ételeket népszerűsíti a Pörköltkirály

A magyar ételek titkáról szólt a Pörköltkirály első programja, a Vigadóban rendezett konferencia, melyen elsőként Zoltai Anna, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal osztályvezetője ragadott mikrofont.

Az előadások a magyar ételek higiéniai hátterével is foglalkoztak, de több más nézőpont is szerepet kapott. A fesztivál legfontosabb célja az, hogy népszerűsítse a jó magyar ételeket. Figyeljünk arra, hogy semmiféle idegen anyag ne kerüljön az ételbe – beszélt a jó pörkölt elkészítésének titkáról Ambrus György, aki öt alapvető hozzávaló fontosságát emelte ki.

A Pörköltkirály három napja alatt számos kulturális, gasztronómiai és sportprogrammal találkozhatnak az érdeklődők.

Nézze meg ezt is:

Máltai tanulmányúton járt a GFE delegációja

  A napokban tért haza Máltáról a Gál Ferenc Egyetem gyulai karának három oktatója, akik …