2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Elismerték a kiváló diákokat

A város legeredményesebb diákjait köszöntötték és ismerték el csütörtökön a városházán. Idén a legrangosabb díjat, a Gyulai Primisszimát Szép-Gergely Zsófia 8. osztályos tanuló érdemelte ki.

A Karácsonyi iskola zenés műsora is színesítette a város sikeres diákjainak és felkészítő pedagógusainak elismerése alkalmából rendezett ünnepi programot a városháza dísztermében. Évek óta hagyomány már, hogy az iskolai év zárása előtt díjazzák a legkiválóbb sikeres diákokat. Kónya István alpolgármester köszöntő beszédében kiemelte, felemelő és egyben ünnepi alkalom ez a mostani, hiszen olyan diákokat ismerhetnek el, akik valamennyi társuk számára példaképek lehetnek.

A köszöntőt követően az általános és középiskolásokat valamint a felkészítő tanáraikat átadták az okleveleket és könyvjutalmakat. A diákoknak járó legmagasabb elismerést a Gyulai Primisszima díjat idén Szép-Gergely Zsófia, az Implom iskola 8. osztályos tanulója vehette át, aki sokoldalúságának köszönhetően számos megmérettetésen vett részt.

A rendezvényt követően 16 kiváló diák Békéscsabán vehetett részt az oktatási hivatal megyei díjátadó gáláján.

Nézze meg ezt is:

Újra kiadták “A gyulai Józsefváros története” című kötetet

    Két témában tartott sajtótájékoztatót Gyulai Évszázadok Alapítvány és a Gyulai Városbarátok Köre. Durkó …