2024. április 30., kedd
FONTOS

Újabb elismerésben részesült a Gyulahús

2016-ban is a kiválasztott Superbrands márkák között a Gyulahús Kft. – jelentették be a szerda délelőtti sajtótájékoztatón.

Immáron 12 éve részesülnek díjazásban Magyarországon a legkiválóbb fogyasztói márkák. Idén 4000 nevezőből 700-at díjaztak, melyből 350 fogyasztói és 350 Business Superbrands.

A független és önkéntes szakértőkből álló bizottság a világ közel kilencven országában azonos előírásokat követve ugyanazon elv alapján dönt a jelöltekről. Mind a fogyasztók életében, mind pedig az üzleti világban rendkívül fontos a minőség. A Superbrands védjegy minden esetben minőségjelző, valamint lehetőséget nyújt a megbízható minőség sikertörténetté válásában.

Számos díjban részesült a Gyulai márkanév, illetve a termékdíjazások között a Gyulai Kolbász, a szalámi, a Kézműves termékcsalád, valamint a Royal Szarvas termékcsalád. A Gyulahús Kft. a Superbrands elismerést már negyedik alkalommal érdemelte ki.

A bírák a zsűrizés során figyelembe veszik többek között az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka hírnevét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját, valamint a márkastratégiát.

Nézze meg ezt is:

Bokrétaünnep a Magvetőben

    Hétfőn a Magvető református iskola épülő tornaterménél rendeztek bokrétaünnepet abból az alkalomból, hogy …