2024. május 8., szerda
FONTOS

Termál FC – Szentlőrinci SE 0-1

Bizakodva állhatott a hazai közönség elé a Várfürdő-Gyulai Termál FC, hiszen új edzőjükkel egy hete három ponttal térhettek haza Komlóról. A megerősödött Szentlőrinc az idénnyitón szoros csatában maradt alul a Dabas ellen, de most javításra készültek.

Már az 5. percben Nagy Gergely szöglete után veszélyeztetett a Termál. Sipos középre helyezett, majd Ferenczi lőtt, de Ambrusics hárított. Nem sokkal később ismét egy gyulai helyzet. Balogh Nagy felé ívelt, aki azonnal lőtt, de a vendég hálóőr ismét hárított. A másik oldalon Turi szögletét követően Kovács fejelt, de elpattant a labda. Kis idő múlva Királyházi lőtt mellé.

A 19. percben Balogh robogott a kapu irányába. Először Ambrusics, majd Dudás hárított.

A kipattanót Okos Nagynak játszotta, de a vendég kapus ismét hárított. A játékrész utolsó helyzete is a vendég oldalon alakult ki. Kovács kapott labdát, majd a kapu fölé lőtt.

Már a második félidő elején vezetéshez juthatott volna a Termál, de Kormos lesen volt, mikor megkapta a labdát. A másik oldalon viszont megszületett a gól. Királyházi ívelt, majd egy fejest követően Kalmár csúsztatott a kapuba. Az 51. percben Királyházi, később Turi, utána meg Horváth veszélyeztette a gyulai kaput.

A 73. percben Tóth emelte fejjel a kapu fölé a játékszert. Nem sokkal később pedig az üresen hagyott Turi került helyzetbe, de időben odaért a gyulai védelem. A másik oldalon Okos ívelt Styecz fejére, de a vendég hálóőr védett.

Voltak még próbálkozások mindkét oldalon, de az eredmény a hármas sípszóig már nem változott. Várfürdő-Gyulai Termál FC – Szentlőrinci SE 0-1.

Az Őze Tibor vezette csapat jelenleg 3 ponttal a 6. helyen áll a tabellán. A Várfürdő-Gyulai Termál FC a következő két fordulóban idegenben méretteti meg magát a Dabas és a Szekszárd ellen. A gárda a következő hazai mérkőzését szeptember 3-án, szombaton játssza a Budafok ellen.

Nézze meg ezt is:

Új kiállítás nyílt a Tájvízházban

  Csütörtök délután új időszaki tárlat nyílt a Tájvízházban, Bazi nagy görög tábor címmel. A …