2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Öt kategóriában hirdettek eredményt a virágosítási versenyen

A kezdeményezés célja a város idegenforgalmi vonzerejének növelése mellett, elismerni azokat a gyulaiakat, akik szebbé virágosabbé teszik környezetüket.

Idén is öt kategóriában hirdettek eredményt. A világos előkert győztese Gellén Vencel lett aki nem először szerezte meg az első helyet.
A virágos balkon és ablak kategóriában idén is Varga Tivadar bizonyult a legjobbnak, ami további biztatást jelent számára.
Diószegi Józsefné a virágos közterület kategória első helyét érdemelte ki, aki számára a virág, a kert gondozása igazi kikapcsolódást jelent, amibe szeret új ötleteket belevinni.
A Virágos intézmények közötti megmérettetésben a Kastélykert Nyugdíjas Ház lett az első, a virágos vendéglátó hely kategóriában pedig Bihari Lászlóné, aki most először érdemelte ki a legelőkelőbb helyet.

A virágosítási versenyt követően a Magyarország legszebb konyhakertje program résztvevői között is eredményt hirdettek, itt négy kategóriában díjazták a résztvevőket, melyre idén kilencen adták be nevezésüket a fődíjat Komlósi Erzsébet érdemelte ki.

Nézze meg ezt is:

Újra kiadták “A gyulai Józsefváros története” című kötetet

    Két témában tartott sajtótájékoztatót Gyulai Évszázadok Alapítvány és a Gyulai Városbarátok Köre. Durkó …