2024. április 26., péntek
FONTOS

A tibeti gyógyítást népszerűsítették Gyulán

A tibeti orvoslás rejtelmeibe kaphatnak bepillantást mindazok, akik ellátogatnak a témában szervezett gyulai előadásokra.

Ez a módszer a holisztikus gyógyításra épül, tehát a lélek, a test és a szellem egységben történő kezelésével próbálják megszüntetni a betegségeket.
Csoportos meditáció is része volt a tibeti orvosok által tartott előadásokkal egybekötött foglalkozásnak a művelődési házban. A rendezvény segítségével az érdeklődök betekintést kaphattak ennek a távoli népnek azon gyógyítási módszereibe, amelyek a az egyénre szabva holisztikusan tehát egységben kezelve fejti ki gyógyító hatását. Az orvosok elsősorban a természetes gyógynövényes kezelést részesítik előnyben, megfelelő táplálkozással és különböző masszázstechnikákkal érik el a gyógyítást egy adott páciensél, akinek aktív szerepe van a kezelés során.
A kétnapos program folytatásában szerepet kap a mediterrán masszázs, előadás hangzik el az egészség átélésének módjáról és a konzultációk mellett egyéni pulzusdiagnosztika is segíti az érdeklődőket.

Nézze meg ezt is:

A költészetet ünnepelték a Pánczélban

  Hatodik éve rendeznek költészet napi programot a Pánczél Imre intézményben. A napokban az itt …