2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula lesz a 20. Csabai Kolbászfesztivál hazai vendégvárosa

Gyula lesz a vendégvárosa a hónap végén megrendezendő jubileumi, XX. Csabai Kolbászfesztiválnak. Ebből az alkalomból számos gyulai fellépő színesíti majd a fesztivál programját.

A pénteki gyúróversenyen a Gyulai VDÖK és a GYIK, a szombati kolbászkészítő megmérettetésen a gyulai önkormányzat és az Almásy-kastély csapatai, vasárnap pedig a Gyulai Kert- és Tanyatulajdonosok Egyesülete és a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete mérkőzik meg. Hétfőn a Krajcsó Pál emlékversenyen a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete, valamint a Töltöttkáposzta-főző versenyen a Gyulai Polgármesteri Hivatal csapatai vesznek részt.

A szálláshelyek, rendezvényszervezők, szolgáltatók és a helyi termékek is megjelenek a helyszínen, melyhez egy külön gyulai kiadvány lett összeállítva. A 24 oldalas, 5000 példányban megjelenő magazin célja, hogy a látogatók minél teljesebb képet kapjanak Gyuláról, megismerhessék a szálláshelyek őszi és téli csomagajánlatait, és a gyulai programlehetőséget.

A Tourinform iroda október 10-ig várja azon szálláshelyek, szolgáltatók és helyi termelők jelentkezését, akik népszerűsíteni szeretnék magukat a 20. Csabai Kolbászfesztivál vendégeinek körében.

Nézze meg ezt is:

Testületi ülés: jó évet zártak az önkormányzati cégek

    A Dobos István utca egyirányú szakaszát szeretné a kerékpárosok számára kétirányúvá változtatni Vigné …