2022. november 26., szombat
FONTOS

A kamarateremben léptek fel az abszurd képviselői

Anti bácsi, Pandacsöki Boborján és Naftalin Ernő is “fellépett” a Gyulai Várszínház kamaratermében. Dolák-Saly Róbert és Pethő Zsolt A beszélő kenguru című estjére az abszurd humor kedvelőit várták.

A hazai abszurd humor jeles képviselői Dolák-Saly Róbert és Pethő Zsolt lépett fel a napokban a várszínház kamaratermében. A beszélő kenguru című előadásban az ismert karakterek mint Anti Bácsi vagy boborján mellett  improvizatív elemekre épülő blokkok is megtalálhatóak voltak. A két előadó már 25 éve lép fel közösen, vannak olyan jelenetek amelyek sohasem sikerülnek egyformán, hiszen számos improvizációs elem kerül bele, amiből aztán további poénok születhetnek.

Dolák-Saly Róbert azt mondta, az abszurd humor esetében még inkább igaz, hogy  minden előadásnak meg van a maga egyéni hangulata ami nagyban függ a közönség reakciójától. Egy-egy jelenet kidolgozása után előfordul, hogy egészen másképpen reagálnak a nézők, mint ahogy ők gondolták volna.
A Gyulai Várszínház kamaratermében decemberben lesz kiállítás, Mikulás napi koncert és Kocsis Zoltán emlékest is.

Nézze meg ezt is:

Elkészült a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzeme

  Elkészült a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzeme, az átadó ünnepséget csütörtök délután tartották. …