2024. május 3., péntek
FONTOS

Három város mutatkozott be a TDM konferencián

16. alkalommal rendezték meg az Országos TDM Konferenciát, melynek ezúttal Mórahalom adott otthont. Az eseményen a turizmuspolitika és a TDM szervezeti rendszer aktuális kérdéseiről esett szó, ezt követően szekcióülések következtek, mely az “Önkormányzatok és TDM-ek: szerepek, feladatok, támogatások” címet viselte. A jól működő desztinációk polgármesterei közül hárman, Papp Gábor Hévíz, Nógrádi Zoltán Mórahalom polgármestere mellett Görgényi Ernő is vendégelőadóként vett részt a rendezvényen.

A polgármesterek bemutatták saját városuk turizmusmenedzsmentjének működését, valamint kifejtették tapasztalataikat a turisztikai szolgáltatók, attrakciók és önkormányzat együttműködésének fontosságáról, melyeket példákkal is alátámasztottak.

A szekciót Horváth Orsolya, a hévízi TDM szervezet vezetője és Komoróczki Aliz, a gyulai turisztikai kft ügyvezetője moderálta. Az ő és a hallgatóság kérdéseire adott válaszokat a három város polgármestere.

A mórahalmi eseményen elhangzott, a helyiek jól működő hálózatára van szükség ahhoz, hogy erős alapokra lehessen építeni a térségi és országos szervezeti rendszert, melynek átalakítási folyamata nagy erővel zajlik.

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …