2024. április 30., kedd
FONTOS

150 ezret adtak a vízügyesek a mentőautóra

Mindig is fontos cél volt a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság számára, hogy aktív részesei legyenek a város életének – mondta Bak Sándor igazgató annak apropóján, hogy a jelenleg 278 munkatárssal bíró szervezet dolgozói 150 ezer forintot gyűjtöttek össze a koraszülöttek magas színvonalú ellátását lehető tevő gépkocsi beszerzésére.

Csütörtök délután, az igazgatóság épületében jelképesen is átadták ezt az összeget.

Több olyan cég van a megyében, melyeknél a munkatársak a saját jövedelmükből áldoztak a nemes cél érdekében – hangsúlyozta Fodor Zsuzsanna, a gyűjtést végző alapítvány tagja. Kiemelte, mindenhol szívesen fogadtál őket, és bár mint mondta, pénzt kérni nem egy hálás dolog, ennek ellenére sehol sem ütköztek falakba.

Az október vége óta zajló gyűjtés példátlan sikert hozott, az ebben résztvevők mind arról számoltak be, hogy sokan elcsodálkoztak, ennyi idő alatt hogyan sikerült idáig eljutniuk.

Az alapítvány már megkezdte az információk begyűjtését a mentőautó megvásárlásához, mint arról beszámoltunk, körülbelül 25 millió forintért lehet megvásárolni a gépkocsit, és nagyjából ugyanennyibe kerül majd a berendezés.

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …