2024. április 27., szombat
FONTOS

Korszerűsítik az Aqua Hotelt

Javában folynak a munkálatok a Part utcán elhelyezkedő Aqua Hotel felújításában. A létesítmény tavaly nyáron új tulajdonoshoz került, aki szilveszterig működtette is a szállót. Műszakilag és esztétikailag nem volt megfelelő a hotel, úgyhogy az üzemeltetés első félévében gyűjtött tapasztalatok alapján azokat javítják ki. Az új vezetés a felújítással igyekszik olyan környezetet teremteni, ahol minden vendég jól érzi magát és szívesen visszatér a városba.

A közel 150 milliós felújítás során nem csak kívül folynak a munkálatok, hanem belülről is szétbontották az épületet a szerkezetig, beleértve a fürdőszobákat és a látható burkolatokat is. Az épületen műanyag nyílászárók lesznek, és az egész létesítményt energetikai okok miatt újra hőszigetelik.

Az új vezetés számára fontos volt, hogy egy olyan méretű telekkel együtt tudták megvásárolni a hotelt, ahol a jövőben még bőven van építési tartalék további fejlesztésekhez. A 40 szobás, három csillagos szálloda az eddigi személyzettel fogja folytatni a munkát. Bozó András elmondta, bízik benne, hogy a létesítmény húsvétkor már fogadhatja az első látogatókat.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …