2024. április 29., hétfő
FONTOS

Elégedettek az idősek a nappali ellátással

A gondozottak közel 98 százaléka elégedett a nappali ellátás szolgáltatásával: derült ki a kistérségi intézmény elégedettségi kutatásából.

Kóra János mentálhigiénés csoportvezető az évgyűrűkben beszélt annak a vizsgálatnak az eredményéről, melynek egyik része volt, hogy az időskorúak ki tudják-e váltani a számukra felírt gyógyszert. A kistérségnél kétévente kötelező elégedettségi kutatás számos területen vizsgálja, hogy mennyire vannak megelégedve az ellátottak a szolgáltatások minőségével. A kérdések többek között arra vonatkoznak, hogy milyenek látják egészségi állapotukat, mekkora a jövedelmük, elégedettek-e a családi kapcsolatukkal és, hogy mennyire elégedettek a nappali ellátás színvonalával, itt nagyon jó eredmény született.

 
A műsorban szó volt még arról is, hogy mi a motivációja az időseknek szolgáltatások igénybevételénél, kitől kaphatnak még segítséget a családon kívül és mit gondolnak a klubok szakmai programjairól. A következő adásban az időskori civil szerveződésekről is szó lesz.

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …