2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula – Békéscsaba II. 3-0

 

Az NB III. 25. fordulójában a Várfürdő-Gyulai Termál FC a Békéscsaba 1912 Előre második csapatát fogadta. Mindkét csapat számára fontos volt a győzelem, hiszen minél több pontot kell gyűjteniük az idény végéig ahhoz, hogy elkerüljék a kiesést jelentő veszélyzónát.

A támadóbb szellemben játszó gyulaiak a 28. percben megszerezték a vezetést. Okos beadását Styecz elsőre még nem, másodjára viszont értékesítette. A 34. minutumban Kun szabadrúgását fogta Harman. Nem sokkal később pedig Ilyés előtt nyílt lehetőség.
A második félidő játékképe hazai előnyt mutatott továbbra is. Nagy lövését Hrabina védte, majd a büntetőterületen Balogh ellen szabálytalankodtak, így Szabó játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Nagy magabiztosan lőtte a békéscsabai hálóba. Az 54. percben Balogh két védő mellett jutott el a kapu előterébe, majd Okosnak passzolt, aki Nagy fejére ívelt, aki mattolta a vendég kaput.
A csabaiak próbáltak egyre közelebb jutni a hazai kapuhoz, de a gyulai védelem azonnal zárt. A 69. minutumban Hrabovszki ívelt Styecz fejére, majd Szajkó a gólvonal előtt hárította a veszélyes helyzetet.
A vendég együttes távolról és szabadrúgásból is próbálkozott a hátralévő időben, de a hármas sípszóig már nem változott az eredmény. Várfürdő-Gyulai Termál FC – Békéscsaba 1912 Előre II. 3-0.
A Termál FC szombaton a Pécs ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését április 15-én a Dabas ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …