2024. május 3., péntek
FONTOS

Szeged-Grosics – Cegléd 0-0

A Ceglédet fogadta vasárnap a Szeged 2011-Grosics Akadémia. A vendégek a legutóbbi öt mérkőzésükön nem maradtak pont nélkül, a Szeged-Grosics kilences sorozata pedig két találkozóval ezelőtt szakadt meg.

A 4. percben már veszélyeztetett a Szeged-Grosics. Zádori készítette le a labdát Geigernek, aki a kapu fölé lőtt. A másik oldalon Albert Ádám indult a szélen, majd Jagodics lábai között tolta meg a labdát. Lövése a kapu mögé szállt. A 33. percben megszerezhette volna a vezetést a Szeged-Grosics. Zabari ívelt Zádorinak, a lepattanót pedig Geiger lőtte nem sokkal a kapu mellé. A játékrész hajrájában Farkas Aurél készítette le a labdát Zádorinak, kinek lövése nem talált célt. A 67. percben Germán próbálkozott távolról, de Mursits fogta a lövést.

A 82. percben magabiztosan indult a kapu irányába a Szeged-Grosics. Germán-Pászka-Germán volt a labda útja, a lövést Mursits hárította. A mérkőzés hajrájában még Germán próbálkozott távolról, de az eredmény a hármas sípszóig már nem változott. Szeged 2011-Grosics Akadémia – Ceglédi VSE 0-0.

A Szeged-Grosics vasárnap a Balmazújváros ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését április 30-án a Budaörs ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …