2020. szeptember 30., szerda
FONTOS

Így készül a Gyulai Extra Erős Kolbász

Magyar Termék Nagydíjban részesült a Gyulahús Kft Gyulai Extra Erős Kolbász terméke, melyet szeptember 5-én vehetett át Daka Zsolt ügyvezető a Parlament Felsőházi Termében.

A társaság új terméke bükkfán füstölt, hagyományos technológiával készült. A sertés vékonybélbe töltött páros szárazkolbász glutén-és laktózmentes. Annak ajánlják, aki szereti a chili és az erős paprika izgalmas kombinációját.

A Spiritusz című műsorunkban a Gyulahús Kft Gyulai Extra Erős Kolbász elkészültének minden folyamatát bemutatjuk Hajduk Zoltán üzemvezető segítségével.

Nézze meg ezt is:

Szeptemberben rendezték meg az SM Világnapot Gyulán

    2009-ben javasolta először a Nemzetközi Sclerosis Multiplex társaság, hogy minden év májusában rendezvényekkel …