2024. április 26., péntek
FONTOS

Új medencék és kutak kiépítése is szerepel a várfürdő stratégiájában

Új termálkutak és medencék létesítése, a gyógyászat korszerűsítése és az öltözők bővítése is szerepel a várfürdő tíz éves fejlesztési  stratégiájában, nyilatkozta Kun Miklós a 3Témában. A várfürdő ügyvezetője a műsorban elmondta, a gyulaiak további kedvezménnyel vehetik igénybe a létesítmény szolgáltatásait.

 

Kun Miklós a Gyulai Várfürdő Kft ügyvezetője a 3Témában beszélt arról a 10 éves stratégiai tervről, amely a komplexum hosszútávú fejlesztési elképzeléseit tartalmazza. Ezek között az egyik legfontosabb a meglévő termál kutak felújítása, mert ezek egy része nagyon régi technológiával működik, emellett pedig új kutak fúrása is elengedhetetlen, mert a nyári időszakban nagyon zsúfoltak a medencék. A stratégiának emellett azt is meg kell határoznia, hogy az elkövetkezendő egy évtizedben milyen vendégkörre építhet a fürdő.

 

A stratégia fontos eleme még a gyógyászat fejlesztése, mert a kezelések száma az elmúlt öt évben folyamatosan csökkent, ezért a menedzsmentnek meg kell találni azokat az új irányokat, trendeket, amelyekkel emelkedő pályára lehet állítani ezt a szolgáltatást. Emellett a cégnél kisebb fejlesztéseket is meg kell valósítani ilyen többek között az öltözők kapacitásának bővítése és koedukálttá tétele. A műsorban szó volt még a fürdőben bevezetett őszi kedvezményekről is.

 

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …