2022. november 26., szombat
FONTOS

Tréning és ajándék a diákoknak

Vezetéstechnikai tudásukat fejleszthették a „SuliMoped” programban
Vezetéstechnikai tudásukat fejleszthették a „SuliMoped” programban segédmotor-kerékpár vezetői engedélyt szerzett diákok Gyulán. A tréningen résztvevők az Országos Baleset-megelőzési Bizottságtól a biztonságukat erősítő védőeszközöket kaptak.

 

Békés megyében a 2016/2017-es tanévben, a „SuliMoped” programban 53 diák szerzett segédmotor-kerékpár vezetésére jogosító engedélyt. Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) igyekszik továbbra is segíteni a tanulóknak abban, hogy egyre magabiztosabban, biztonságosabban közlekedjenek. Ezért a Safety-Hungary vezető oktatóinak bevonásával 2017. október 27-én és 28-án, Gyulán, a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnokban vezetéstechnikai tréninget szerveztek számukra.

A diákok, akik részt vettek a tréningen, a biztonságukat erősítő védőeszközöket kaptak ajándékba. Az ORFK-OBB által biztosított térd, könyök és gerincvédőket a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság munkatársai 2017. december 6-án, a Gyulai Rendőrkapitányságon adták át a fiataloknak.

Nézze meg ezt is:

Gyulai cégek vezetőinek tartott prezentációt a Neumann János Egyetem két dékánja

  Az esemény célja az volt, hogy a kecskeméti intézmény szeretne együttműködni fürdővárosi cégekkel a …