2024. április 26., péntek
FONTOS

A százezredik ügyfelet köszöntötték a gyulai kormányablakban

A százezredik ügyfelet köszöntötték szerda délelőtt a gyulai kormányablakban. Pribék Jánosné ügyfélkapu nyitáshoz kért és kapott segítséget, ezen túl egy emléklappal, virággal és édességgel lepték meg.
A gyulai kormányablakban a kezdeti 300 helyett ma már 1500 féle ügyet lehet elintézni. A közigazgatás átszervezése a hétköznapokban leginkább az ügyfelek elégedettségén mérhető le – mondta Gulyás Imre, a gyulai járási hivatal vezetője.
A közigazgatás átalakítása látványos eredményeket hozott ebben a térségben – hangsúlyozta Kovács József országgyűlési képviselő.
Az elmúlt években paradigmaváltás történt a hazai közigazgatásban, vagyis alapjaiban reformálták meg a rendszert. Rákóczi Attila, a kormányhivatal főigazgatója a Gyula Tv kérdésére válaszolva azt mondta, a munka nem áll meg itt, a jövőben arra helyezik a legnagyobb hangsúlyt, hogy az ügyintézés minél gyorsabb legyen.
A gyulai járási hivatal várhatóan jövő januárban bővül újabb szolgáltatással: a tervek szerint ekkor adják majd át a NAV ügyfélkapuját.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …