2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Így készül a Gyulai Májas

Sima, vagyis a klasszikus, majoránnás, kolbászfűszeres, valamint végvári. A Gyulahús Kft két vezérterméke a Gyulai Kolbász, illetve a Gyulai Májas.

Ez alkalommal az utóbbit mutatjuk be hogyan is készül. A meghatározott receptúra szerinti alapanyagok: sertésmáj, húsos szalonna, háj, bőrkepép valamint darált sertéshús, a fűszerkeverék összetétele pedig titkos.

A Spiritusz című műsorunkban ezúttal a Gyulai Májas elkészülésének minden folyamatát bemutatjuk Braunné Pavelka Márta üzemvezető segítségével.

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …