2024. április 29., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 04. 09.

Témák:

– Nagy különbségű győzelmet aratott az országgyűlési képviselő választáson Kovács József. A Fidesz-KDNP 51 és fél százalékot szerző jelöltje különösen a térségi utak korszerűsítését nevezte fontosnak a következő négy évben.

– Öt jelölt ért el egy százalék feletti eredményt a gyulai központú választókerületben. A második helyen a Jobbik, a harmadikon az MSZP-P végzett.

– Kiemelkedő részvétel mellett zajlott az országgyűlési képviselő választás. A Békés megyei hármas választókerületben rendkívüli esemény nem történt, Gyulán az átjelentkezések viszonylag nagy száma sem okozott gondot.

– A húsvéti szélben elborult egy közel száz éves kocsányos tölgy a Göndöcs kertben. A veszélyes, idős fákat próbálták ugyan megmenteni, de erre már nincs esély, ezért ezeket kivágják, és újakat ültetnek helyettük.

– Méhkeréknél akarta átlépni a magyar–román határt egy román férfi, aki személygépkocsikat szállított. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy az egyik autót a német hatóság körözi, így azt lefoglalták.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …