2024. május 6., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 04. 11.

Témák:

– 12,48 század százalékos bővülést produkált tavaly a gyulai turizmus a legfrissebb adatok alapján – jelentette be Komoróczki Aliz a 3Témában. A turisztikai kft ügyvezetője szerint mindez több tényezőnek köszönhető, de ezek közül a legfontosabbnak a helyi szereplők együttműködésre való hajlandóságát nevezte.

– Kizárta képviselőcsoportjából Galbács Mihályt a Fidesz gyulai frakciója.

– A vetőmag-minősítés 140. évfordulója alkalmából rendeztek tájékoztatót és fórumot a Békés Megyei Kormányhivatalban. Az esemény célja a vetőmag-termesztéssel, feldolgozással vagy forgalmazással foglalkozó partnerek tájékoztatása volt.

– József Attila gyulai szobránál ünnepelték a magyar költészet napját Gyulán. Az óvodások verses műsora után megkoszorúzták a magyar líra kiemelkedő alakjának emlékművét.

– A városi versíró pályázaton legjobb eredményeket elérő iskolások kaptak elismeréseket kedden délután a könyvtárban. A fiatal poéták írásait Varró Dániel értékelte, és tanácsokkal is ellátta őket.

– Azonosították a Békés megyei rendőrök egy 21 évvel ezelőtt, Békéscsabán történt emberölés gyanúsítottját. A férfi először tagadta a bűncselekmény elkövetését, majd miután a bizonyítékok egy részét elé tárták, részletes beismerő vallomást tett.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 29.

Témák: – Összesen közel hétszáz sportember részvételével rendezték meg szombaton a Fuss a sérült gyermekekért! …