2024. május 3., péntek
FONTOS

A pedagógusokat ünnepelték a Harruckernben

Többek között énekkel és Szent Ágoston gondolataival köszöntötték a pedagógusokat pénteken a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Középiskolájában.

Görgényi Ernő polgármester köszöntőjében kiemelte, sok pedagógus van, aki a tananyagon túl egyfajta szemléletet és gondolkodásmódot is ad a diákjainak. Az eseményen évről-évre elismerik a kiváló munkát végző pedagógusokat. Emlékplakettet vehetett át Kotroczó Lajosné szakmai igazgatóhelyettes. Elismerő oklevelet kapott Varga Enikő magyar-román szakos középiskolai tanár, valamint Simon István karbantartó, mezőgazdasági gépszerelő.

A legrangosabb díjat, a Harruckern-gyűrűt idén Nádháziné Tóth Edit egészségügyi szaktanár vehette át. A pedagógus napot az intézmény 2007 óta ünnepli meg.

Az eseményen hatan-hatan vehettek át Harruckern-emlékplakettet, valamint Harruckern elismerő oklevelet, emellett kilencen kaptak igazgatói dicséretet.

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …