2019. május 23., csütörtök
FONTOS

A pedagógusokat köszöntötték Gyulán

A zeneiskola diákjainak és tanárainak műsorával kezdődött a Gyulai Tankerületi Központ intézményeiben dolgozó pedagógusok köszöntése hétfőn a Vigadóban.

Az ünnepségen Görgényi Ernő elmondta, bár a gyulai iskoláknak nem az önkormányzat a fenntartója, a város vezetése nagyra tartja a gyulai értelmiségben meghatározó szerepet betöltő pedagógusok munkáját.

A Gyulai Tankerületi Központ vezetője, Teleki-Szávai Krisztina köszöntőjében elmondta, a tanév végi ünnepség lehetőséget ad arra, hogy a tanárok visszaidézzék az elmúlt hónapok szép pillanatait.

Az ünnepségen kiemelkedő oktatói munkájáért többen vehettek át tankerületi és polgármesteri dicséretet. Emellett aranydiplomát vett át az ötven éve tanári oklevelet szerző Tóth Károlyné és Fábián Irén, Vida Mária pedig rubindiplomát kapott.

A nyugdíjas pedagógus hetven évvel ezelőtt végezte el a szarvasi tanítóképzőt, és évtizedekig oktatott a gyulai iskolákban.

Nézze meg ezt is:

Méhcsaládot fogadtak örökbe a református óvodások

  Műsorral ünnepelték a méhek világnapját a gyulai református óvodában. Ez alkalommal különleges meglepetésben részesültek …