2020. szeptember 29., kedd
FONTOS

Gyulaiak a megye legjobb helyszínelői

Orosházán rendezték meg a baleset-helyszínelők versenyének Békés megyei döntőjét.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, valamint a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2018. június 15-én nyolcadik alkalommal rendezte meg a Baleset-helyszínelő Verseny megyei döntőjét Orosházán.

A rendezvényt Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg, majd Pelleg József r. alezredes, megyei közlekedésrendészeti osztályvezető látta el hasznos tanácsokkal a résztvevőket.

A megmérettetésre Békés megye hat rendőrkapitányságáról érkeztek kétfős csapatok. A rendőröknek összesen hat helyszínen kellett számot adniuk tudásukról. Két állomáson elméleti feladatok várták őket, ahol szakmai és KRESZ kérdésekre adtak válaszokat. Emellett a szervezők négy, életszerűen berendezett gyakorlati helyszínen mérték fel a rendőrök felkészültségét.

A versenyben első helyezést ért el a Gyulai Rendőrkapitányság csapata, amelynek tagjai Silló Antal c. r. törzszászlós és Székács Viktor r. főtörzsőrmester. A dobogó második fokára a Szarvasi Rendőrkapitányság párosa, Farkas Attila r. zászlós és Gyurcsan Tamás r. főtörzsőrmester állhattak fel. A harmadik helyezetteknek járó elismerést a Békéscsabai Rendőrkapitányság baleset-helyszínelői, Szász Attila c. r. törzszászlós és Szabó Lajos r. főtörzsőrmester vehette át.

Az országos döntőt 2018. szeptember 18-20 között Hollókőn rendezik meg, ahol Békés megyét az egyéni összetett verseny első két helyezettje Székács Viktor r. főtörzsőrmester és Gyurcsan Tamás r. főtörzsőrmester fogja képviselni.

Nézze meg ezt is:

Megtartották a gyulai sportágválasztó főpróbáját

  A thai box alapjaival ismerkedtek ezek az implomos lányok pénteken, a gyulai sporttelepen megrendezett …