2024. április 26., péntek
FONTOS

Harmadik helyen végzett az év fürdője voksoláson a Gyulai Várfürdő

2015 óta idén negyedik alkalommal választották meg az ország kedvenc fürdőit. Az év fürdője voksoláson – a legerősebb kategóriában – a Gyulai Várfürdő harmadik lett az első Mórahalom és a második Zalakaros mögött. Az internetes közönségszavazás június 1-e és augusztus 31-e között zajlott. A szavazás célja minden évben az, hogy a magyar fürdőkre irányítsa a figyelmet.

A magyar fürdők három kategóriában versenyeztek egymással. A legnagyobb és nemzetközileg is legismertebb, valamint nagyvárosokban található fürdők “Az Év Fürdője 2018” kategóriában, a regionálisan ismert fürdők “Az Év Feltörekvő Fürdője 2018”, míg a kis településeken található kis fürdők “A Helyiek Kedvenc Fürdője 2018” kategóriákban indultak. Idén összesen több, mint 170 ezer szavazat érkezett.

Jövőre az előző év győztese nem vehet részt a voksoláson, így Mórahalom nem, de a 2017-es győztes Hajdúszoboszló vetélytársa lehet a Gyulai Várfürdőnek. Az Év feltörekvő fürdője cím győztese idén Orosháza, míg a helyiek kedvenc fürdője szavazást Tiszavasvári nyerte.

Nézze meg ezt is:

A költészetet ünnepelték a Pánczélban

  Hatodik éve rendeznek költészet napi programot a Pánczél Imre intézményben. A napokban az itt …