2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 11. 20.

Témák:

– Idén is díjazták Gyulát a Virágos Magyarországért versenyen. A fürdőváros küldöttsége ezúttal „Aranyfa” elismerést vehetett át az évek óta tartó, magas színvonalú munkáért.

– 96 új munkahely létrehozását, illetve 208 megtartását segíti a kormányzat a Pénzügyminisztérium által meghirdetett pályázatával Békés megyében. A közel 250 millió forint összértékű, vissza nem térítendő támogatásban összesen 19 vállalkozás érintett.

– November 21-én, szerdán délelőtt 10 órától katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak a Gyulahús Kétegyházi úti telephelyén. Az esemény során ammóniagáz szivárgását szimulálják, amely egy súlyos káresemény, így a lakóknak, a környező intézmények dolgozóinak számítaniuk kell a nagy teljesítményű hangszórók folyamatos működésére.

– Gulyás Dénes rendezésében vitték színre Thomas Mann Mario és a varázsló című novelláját a Gyulai Várszínház kamaratermében. Az előadásban középpontjában a manipuláció kérdése állt.

– Minden ember másképpen éli meg hozzátartozója, ismerőse halálát, ezt követően pedig a gyászt. Szicsek Margit pszichológus a Nem vagy egyedül! című műsorunk utolsó részében e helyzet feldolgozásához ad tanácsokat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …