2024. április 26., péntek
FONTOS

Az elmúlt tanév legkiválóbb tanulóit díjazták Gyulán

Közel 120 diákot köszöntöttek június 12-én, a polgármesteri hivatal dísztermében, ahol Gyula legkiválóbb tanulóit díjazták. A városban már 13 éve vezetik azt a dicsőségkönyvet, melybe évről-évre azon tanulók nevei kerülnek be, akik kimagasló eredményt értek el a maguk mögött hagyott tanévben.

Az eseményen a városi diákönkormányzat elnöke is köszöntötte a tanulókat és tanárokat. Utóbbiak felkészítő munkáját szintén elismerték. 2019-ben összesen 59 díjat adtak át az általános és középiskolásoknak. Ők azok, akik az elmúlt tanévben a legjobb eredményeket érték el iskolai tanulmányi vagy művészeti versenyeken. Az idei Prima Primissima díjat a Karácsonyi János Katolikus Általános Iskola diákjának, Molnár Eszternek adták át. A 6. osztályos tanuló legfőképp magyar nyelv és irodalomból érte el kimagasló versenyeredményeit. A díjátadón Görgényi Ernő polgármester tartott beszédet.

Az eseményre összesen 13 gyulai oktatási intézményből érkeztek gyerekek, akik ezentúl iskolájuk hírnevét is öregbítik a dicsőségkönyvben.

Nézze meg ezt is:

A fenntarthatóság került a fókuszba a Karácsonyi általános iskolában

A fenntarthatóság jegyében zajlanak programok a héten a Karácsonyi általános iskolában. Az intézményben már hagyomány …