2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyulán tartott fórumot a Fidesz országos kampányfőnöke

Remélhetőleg a tét mindenki számára világos – mondta hétfő este Gyulán Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati kampányának országos főnöke. A Vigadóban megtartott fórum előtt a párt frissen megválasztott alelnöke azt mondta, aki a Fideszt választja, az az együttműködés, a fejlődés, a gyarapodás mellett foglal állást, aki viszont az ellenzékre voksol, az a békétlenség mellett áll ki.

Kósa Lajos felidézte a Gyulahús megmentését, mely mint mondta, jól szimbolizálja egyrészt a városvezetés együttműködési képességét a kormányzattal, másrészt pedig azt, hogy ebben a csapatban óriási potenciál van. Úgy fogalmazott, az egy kisebbfajta csoda, ami Gyulán történik.

A fórum első részében Görgényi Ernő polgármester, egyben polgármester-jelölt ismertette programját, melynek egyik sarkalatos pontja az, hogy a város minél hatékonyabban itt tudja tartani a fiatalokat. A program alapvetően az eddig elvégzett munkára épül, ezt szeretnék folytatni, elköteleződve a közéleti béke mellett.

Az eseményen elhangzott, a Fidesz helyi jelöltjei a kormányzattal összhangban, együttműködve szeretnék végezni munkájukat.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …