2024. április 27., szombat
FONTOS

Elismerték az önkéntesek munkáját a gyulai gálán

A közelmúltban az önkéntesek számára rendezett gálát a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú szervezete. Az eseményt az önkéntes pont létrejöttétől kezdve minden esztendőben megrendezték, így immár ötödik alkalommal ünnepeltek az egybegyűltek. Herczegné Szabó Marianna, a szervezet elnöke elárulta, a csapatépítés mellett az elmúlt évet is értékelték.

Az eseményen a huszonnégy állandó, aktív önkéntes vett részt, akik közül elismerték az elmúlt év legkiemelkedőbb tevékenységét végző három személyt. Elsőként Kiss József, a Gyulai Civil Szervezetek Szövetségének elnöke vehette át oklevelét. Majd Szilágyi Gergelynét szólították, végül Irimiás Zsolt is átvehette a tevékenységét elismerő oklevelet.

Herczegné Szabó Marianna elárulta, az állandó önkéntesek nagy része idősebb ember, többségük nyugdíj mellett próbál segíteni. Rajtuk kívül a diákok az 50 óra kötelező közösségi munkájuk miatt a különböző eseményeken segédkeznek.

Az év végi önkéntes gálát követően a szervezet februárban “Szeretet szombatot” rendez, megünnepelve az önkéntes pont létrejöttének hatodik évfordulóját. De nem marad el az SM világnapi esemény sem.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …