2024. március 19., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 02.

Témák:

– Új weboldalt hozott létre a Békés Megyei Önkormányzat „bekesmegyeosszefog.hu” címmel. A cél az, hogy a koronavírus-járvány idején összekapcsolják a segítségre szorulókat a segítséget felajánlókkal. A kezdeményezésről Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke adott online tájékoztatást.

– A kialakult járványügyi helyzetben sokan kérnek tanácsot a szakemberektől a helyi patikákban. A járvány megjelenését követően nagy roham volt a gyógyszertárakban, amely az idő múlásával apadt.

– Nem gyors pácolással, hanem a hagyományos, hosszabb ideig tartó érleléssel készültek a sonkák a Gyulahúsnál. A cég idén újított, és a húsvéti időszakban sikeresnek ígérkező termékeket dobott piacra.

– Nehéz helyzet alakult ki azok számára, akik nem látogathatják idős szüleiket, nagyszüleiket a koronavírus-járvány miatt. Szicsek Margit szakpszichológus kiemelte: az egyedül élő idős emberek rettenetesen félnek a magánytól, egyet tehetünk, személyes látogatásainkat rendszeres telefon-, vagy akár videó hívásokkal helyettesíthetjük.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 12.

Témák: – Hatan kaptak elnöki elismerést az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából megrendezett …