2024. április 27., szombat
FONTOS

Családbarát munkahely bronz fokozatot érdemelt ki a gyulai Polgármesteri Hivatal

A gyulai önkormányzat kiérdemelte a Családbarát Hely Tanúsító Védjegy szolgálgató hely kategóriájának bronz fokozatát, a Polgármesteri Hivatal pedig a munkahely kategóriájának bronz fokozatát.

A Családbarát Ország uniós projekt fő célkitűzése, hogy Magyarországon könnyebb legyen összeegyeztetni a munkát és a magánéletet. A gyulai önkormányzat már 2011-ben elnyerte a családbarát önkormányzat díjat, ekkor tűzték ki célul, hogy az erre irányuló szolgáltatásokat tovább fejlesztik.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Egyesület által kiállított védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahely működik, illetve szolgáltatásaival a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja. Az egyesület egyenlőre csak a bronz fokozatát hirdette meg a címnek, erre nyújtottak be pályázatot Gyulán is. A közeljövőben pótolni szeretnék azokat a kritériumokat is, melyeknek köszönhetően a tanúsító védjegy ezüst fokozatát is elnyerhetik.

A szolgáltatóhely tekintetében a kiállítóhelyek, irodák és egyéb helyiségek kisgyermekes családok fogadására való alkalmasságát vizsgálták meg. Ezen felül a város által szervezett családi rendezvények is fontos szempontot jelentettek a bírálat során.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …