2024. április 26., péntek
FONTOS

Nyílt napot rendezett szombaton Gyula legnagyobb konditerme

 

 

 

Az első két órában több, mint hatvanan látogattak el szombaton Gyula legnagyobb és egyik legkorszerűbb konditermébe.

A MuscleFit ugyanis a megnyitással egybekötve nyílt napot szervezett a kezdő és a profi sportolni vágyóknak. Így az első napon minden érdeklődő díjmentesen próbálhatta ki az edzőterem több, mint ötven professzionális gépét, illetve a további szolgáltatásokat. Kelemen Attila, az edzőterem egyik tulajdonosa elárulta, sok ideig tartott egy ekkora területű helyiséget találni, így közel egy évig tartó előkészület előzte meg a szombati nyitást.

Kelemen Attila hozzátette, a géppark mellett a legnagyobb hangsúly a megfelelő szellőztetés kialakításán volt, hiszen a levegő minősége jelentősen befolyásolja a teljesítőképességet. Amennyiben ez nem biztosított, a rossz beltéri levegő hatására kialakulhat a páralecsapódás, a penész, valamint megjelenhetnek a különböző allergének is, melyek károsíthatják az egészséget. A padló felületét pedig olyan gumival borították be, hogy az esetleges balesetek, mint egy súly leejtése, ne okozhasson komolyabb problémát.

A teremben helyet kapott a küzdősportrészleg is, ahol két személyi edző foglalkozik majd a sportolni vágyókkal. Városszerte egyedi módon itt lehetőséget biztosítanak az mma elsajátítására is. A kardio, illetve az erőnléti részlegen pedig további négy személyi edző instruálja az érdeklődőket.

A koronavírus-járvány okozta helyzetben fokozott figyelmet fordítanak a higiéniai előírások betartására is, hiszen több fertőtlenítőszert helyeztek ki, illetve a gépeket is folyamatosan takarítják.

Nézze meg ezt is:

A fenntarthatóság került a fókuszba a Karácsonyi általános iskolában

A fenntarthatóság jegyében zajlanak programok a héten a Karácsonyi általános iskolában. Az intézményben már hagyomány …