2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 09. 08.

Témák:

– Bár az egész évet tekintve a 2020-as, látogatottsági adatok elmaradnak a tavalyiaktól, a nagyobb kiállítóhelyek szempontjából meglepően jól sikerült a nyár. A főszezonnak mondható júliusi, augusztusi időszakban a látogatók száma a járványhelyzet ellenére elérte, adott esetben meg is haladta a 2019-est.

– Elhagyási és látogatási tilalmat rendelt el az Országos Tisztifőorvos az összes szakosított ellátást nyújtó szociális intézményben. Ennek értelmében Gyulán három idősotthonban léptek életbe az erre vonatkozó szabályok, a hozzátartozókat szeptember 8-án, reggel értesítették az intézkedésekről.

– Tovább emelkedett a koronavírus fertőzöttek száma Békés megyében.

– Egy határozat módosítás miatt tartott kedd reggel rendkívüli ülést a gyulai képviselő-testület. Az egyhangú döntés értelmében Gyula Város Egyesített Óvodájának intézményvezetőjének, Makráné Gombkötő Zita szerződése 2022. augusztus 31-éig szól.

– “SM Adománybolt 5!” címmel rendezett érzékenyítő programot vasárnap délután a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete. Az egyesület idei legkiemelkedőbb teljesítménye az országszerte elérhető Multiplex Magazin megjelentetése volt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …