2024. április 26., péntek
FONTOS

Érték és Minőség Nagydíjat kapott az Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász

A 21. század kihívásának eleget téve a Gyulahús visszanyúlt történelmi gyökereihez, Megjelenésében, ízharmóniájában a Gyulai termékek világát tükrözi, úgy gyártjuk, ahogyan azt elődeink tették, csomagolásán is ezt hangsúlyozzuk.

Receptúrájában nem tartalmaz adalékanyagokat, glutént, illetve laktózt sem, így a mára népbetegségnek nevezhető táplálékintoleranciában szenvedők étrendjébe is bátran beilleszthető. Hagyományos, mégis trendi.

A fogyasztók figyelme egyre inkább a hagyományos, kézműves termékek felé fordul, így folytatván eddigi utunkat a Gyulahús is reagál ezen igényekre.
A szárazáru kategóriában jobban tudunk figyelni a termék eddig megszokott ízére, így a vásárlók nem csalódnak fogyasztásuk közben. A megszokott és elvárt ízélmény mellett a szárazkolbász teljesíteni tudja az adalékmentességet is, miközben megtartja a hosszú minőség
megőrzési idejét is. Védőgázas egyedi, gyűjtő páros kiszerelésben és szeletelve hozzuk forgalomba.

A csomagolás tervezésekor kiemelt szempont volt az eredetiségre, múltra történő utalás úgy, hogy mai korba is beilleszthető legyen. Az adalékmentességet általunk megalkotott Free From logóval is jelezzük:

2019 nyarán márkaboltjainkban, majd a Csabai Kolbászfesztiválon teszteltük e termékeinket, majd a kereskedelem a kezdeti pozitív vélemények után megkezdte a magyar kereskedők és export partnereink számára a termék kiajánlását, mely folyamat jelenleg is tart.
A kölni Anuga Élelmiszeripari Világkiállításon nemzetközi érdeklődést is tapasztaltunk.

Bízunk abban, hogy ez az elismerés is segíti a termék forgalmazását, bár az igazi elismerés a fogyasztók pozitív véleménye – áll a Daka Zsolt ügyvezető által jegyzett közleményben.

Nézze meg ezt is:

Testületi ülés: jó évet zártak az önkormányzati cégek

    A Dobos István utca egyirányú szakaszát szeretné a kerékpárosok számára kétirányúvá változtatni Vigné …