2024. május 6., hétfő
FONTOS
Témák: - Csoport- és tornaszobával bővült a Románvárosi Óvoda. A több, mint 120 millió forintos beruházás megfelelő körülményeket biztosít az intézménybe járó óvodások biztonságos és megfelelő ellátásához, fejlesztéséhez. - Szerdán új csúcsot döntött a napi fertőzöttek száma Békés megyében. - A cél egy megyei piac létrehozása, mely újabb lehetőségeket nyit a térség kistermelői előtt - hangzott el 3Téma című műsorunkban, ahol Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke beszélt a pályázati tervekről. A program egy TOP-os forrásnak köszönhetően valósulhat meg, ahol a megyenaphoz hasonlóan kézművesek, mesterek, kistermelők kapnak teret. - Ma már szinte minden szakmunkában presztízst jelent a kereskedelmi és iparkamara által kibocsájtott mesterlevél. A képzésre azok jelentkezhetnek, akik legalább 5 éves tapasztalattal rendelkeznek. Az egyik gyulai képzőhelyen a gázszerelő szakemberek készülnek a napokban a mestervizsgára. - A Békés megyei sclerosis multiplexes betegek életkörülményeinek javítását szolgálta az a program, melyet a piaci adományboltnál rendeztek meg. Az eseményen nagy szerepet kaptak az önkéntesek.

Gyula Tv Híradó 2020. 09. 23.

Témák:

– Csoport- és tornaszobával bővült a Románvárosi Óvoda. A több, mint 120 millió forintos beruházás megfelelő körülményeket biztosít az intézménybe járó óvodások biztonságos és megfelelő ellátásához, fejlesztéséhez.

– Szerdán új csúcsot döntött a napi fertőzöttek száma Békés megyében.

– A cél egy megyei piac létrehozása, mely újabb lehetőségeket nyit a térség kistermelői előtt – hangzott el 3Téma című műsorunkban, ahol Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke beszélt a pályázati tervekről. A program egy TOP-os forrásnak köszönhetően valósulhat meg, ahol a megyenaphoz hasonlóan kézművesek, mesterek, kistermelők kapnak teret.

– Ma már szinte minden szakmunkában presztízst jelent a kereskedelmi és iparkamara által kibocsájtott mesterlevél. A képzésre azok jelentkezhetnek, akik legalább 5 éves tapasztalattal rendelkeznek. Az egyik gyulai képzőhelyen a gázszerelő szakemberek készülnek a napokban a mestervizsgára.

– A Békés megyei sclerosis multiplexes betegek életkörülményeinek javítását szolgálta az a program, melyet a piaci adományboltnál rendeztek meg. Az eseményen nagy szerepet kaptak az önkéntesek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 29.

Témák: – Összesen közel hétszáz sportember részvételével rendezték meg szombaton a Fuss a sérült gyermekekért! …