2024. május 30., csütörtök
FONTOS

Rajzpályázatot hirdetett a Gyulai Várfürdő

Álmodjátok meg a Gyulai Várfürdő szuper, új víziparadicsomát! Ha szerencsétek van, az átadás után az egész családdal ki is próbálhatjátok!” – ezzel a címmel hirdetett alkotópályázatot óvodás és iskolás gyermekek részére a Gyulai Várfürdő.

A rajzversenyre egyéni jelentkezéseket várnak a szervezők. Pályázni lehet A/4-es alkotásokkal, melyek bármilyen technikával elkészíthetők, vagyis akár ceruzával, festékkel, valamint zsírkrétával. A rajzok témája a hamarosan megújuló gyermek víziparadicsom.

Nevezni az elkészült alkotásokról készült, jó minőségű, jól látható fényképpel lehet, melyeket a [email protected] e-mail címre várnak a szervezők. A nevezéshez a pályázó neve, óvodai/iskola évfolyama, és a szülő/gondviselő neve, személyigazolvány száma, valamint e-mail címe szükséges. A rajzon is feltétlenül fel kell tüntetni a gyermek nevét és évfolyamát a beazonosíthatóság miatt. Nevezni, alkotást leadni kizárólag csak e-mailben lehet.

Az eredményről március 24-én értesítik a nyerteseket e-mailben, illetve közzéteszik a Gyulai Várfürdő online felületein is. A díjazottak nevei és műveik az eredményhirdetés után megtekinthetőek lesznek a várfürdő honlapján.

Nézze meg ezt is:

Hosszú vagy rövid a nyári szünet?

  Hamarosan beköszönt a nyár, ezzel együtt a vakáció is. A 3 Témában arról kérdeztük …