2021. október 26., kedd
FONTOS

Folyamatosan zajlanak a próbák a Békéscsabai Jókai Színházban

Ezeken a felvételeken a Békéscsabai Jókai Színház gyerekelőadásának próbájába nyerünk betekintést. Az Árgyélus királyfi az újranyitást követően egy órán keresztül szórakoztathatja majd az iskolásokat, illetve óvodásokat.

A kényszerű zárvatartás idején a teátrum dolgozói folyamatosan készülnek az enyhítés időszakára, hogy amikor majd újra fogadhatják a nézőket, több jól begyakorolt előadással szolgáljanak. Így az egyébként megközelítőleg hathetes próbafolyamat időtartama lecsökken, hogy a nyitást követően már csak a végső simítások, utolsó javítások maradjanak.

Kiss Katalin rendezőasszisztens elárulta, jelenleg több előadás próbája zajlik, az olvasó és a rendelkező próbákat is a járványügyi szabályozásoknak megfelelően, a védőtávolságokat figyelembe véve tartják meg.

A színház és a színjátszás szerelmeseinek azonban az újranyitásig még várniuk kell, viszont ebben az időszakban a különböző online felületeken emlékeztető felvételekkel, hírekkel, szavalatokkal is találkozhatnak.

Nézze meg ezt is:

Két helyszínen emlékeztek 1956 hőseire

  Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést szombat délelőtt a gyulavári …