2024. április 26., péntek
FONTOS

Húsvéti installációk díszítik Gyula frekventált pontjait

Húsvéti hangulattal találkozhatnak azok, akik ezekben a napokban Gyulára látogatnak. Hat különböző helyszínen, különböző húsvéti installációk díszítik a város frekventált pontjait.

A letisztult, egyenes vonalú figurák nagy sikernek örvendenek a városban sétálók körében. Katona Katalin, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft közművelődési tevékenységért felelős ügyvezető igazgatója azt mondta, a jelenlegi járványügyi helyzetben fontosnak tartja, hogy egy-egy örömmel teli pillanattal díszbe öltöztessék a városba látogatók és a gyulaiak szívét.

Görgényi Ernő polgármester hangsúlyozta, a hosszú hétvégék, valamint a keresztény ünnepek nagyon fontosak minden magyar ember számára. Minden olyan településen fontos ez, ahol jellemző a turizmus. A húsvéti időszakra mindig gazdag programkínálattal szokott készülni a város. A turizmusnak megvan az az előnye, hogy nemcsak a vendégeknek szólnak ezek a programok, hanem a gyulai embereknek is.

A húsvéti installációkkal a Simonyi szobornál, a Kossuth, a Harruckern, valamint a Petőfi téren, a Szent Miklós parkban, illetve a Béke sugárúton, az Erkel Ferenc Művelődési Központ környezetében találkozhatunk.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …