2024. március 19., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 04. 13

Témák:

– Megújul a méhkeréki román ortodox templom. Erre kormányzati támogatás segítségével kerülhet sor, melyet Soltész Miklós államtitkár helyszíni sajtótájékoztatón erősített meg. Az elmúlt évtizedben a kormányzat mintegy 8 milliárd forintot biztosított a hazai románságnak fejlesztésekre, ezek jelentős részét Gyulán valósították meg.

– A keddi adatok alapján 120 ember kapta el a kórt Békés megyében. Görgényi Ernő gyulai polgármester is felvette az első oltást, ő orosz vakcinát kapott.

– Április 12-e óta ismét nyilvánosak a szentmisék a Szeged-Csanádi Egyházmegye templomaiban. Kovács Péter gyulai plébános hangsúlyozta, az első az élet védelme. Akik féltik az egészségüket, vagy nincsenek jó egészségügyi állapotban, ők semmiféleképpen ne menjenek a templomba.

– Újabb sportággal, bowlinggal bővült a gyulai kínálat. A Béke sugárúton található régi kismozi épületét újra élettel szeretnék megtölteni, valamint szeretnék erősíteni a fiatalok sportolási kedvét.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 12.

Témák: – Hatan kaptak elnöki elismerést az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából megrendezett …