2024. április 26., péntek
FONTOS

Egymilliót lehet nyerni a Gyulahús új játékán

Az elmúlt években hozzászokhattunk, hogy az önkormányzati tulajdonú húsipari vállalat erős médiatámogatás mellett országos népszerűsítő kampányokat folytat. A cég árbevétele a tulajdonosváltás óta minden évben emelkedett, így már nem okoz meglepetést az, hogy újabb jelentősnek látszó, a kereskedők számára is lehetőségeket jelentő promócióval készül a Gyulai. Ennek középpontjában nem véletlenül áll egy nyereményjáték, korábban ugyanis nagyon sok embert értek el így.

A promóciót figyelemfelkeltő termékmatricák, televíziós és online hirdetések is támogatják. A mechanizmust illetően a Gyulai most sem változtat azon, hogy a vásárlást igazoló blokkal, illetve az azon szereplő AP-kód feltöltésével lehessen részt venni a játékban, melynek fődíja 1 000 000 forint, de a játékosok naponta is nyerhetnek, mégpedig 20000 forint értékű ajándékutalványt.

A promóció május 2. és június 26. között zajlik. Tamáskovitsné Gila Éva marketing menedzser hangsúlyozta, az eddigi évek tükrében biztosak abban, hogy nyereményjáték kereskedői szempontból is nyerő, mert egyértelműen érdemes megnövekedett kereslettel számolni, ennek megfelelően készletezni.

 

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …