2024. március 19., kedd
FONTOS

Az év második félévében befejeződhetnek a munkálatok az Erkel hotelben

Évekkel ezelőtt elkezdődött Gyula legnagyobb szálláshelyének nagyobb volumenű beruházása – fogalmazott Boros Zoltán.

Az Erkel hotel igazgatója kiemelte, ez egy nagyobb projekt annál, mint amit takar a jelenlegi felújítás. A Dürer szárny felújítása mellett ugyanis különböző elektronikai, számítástechnikai fejlesztések is megvalósultak. A Munkácsy szárny kivitelezése 2022 végén, novemberben kezdődött el az épület belső bontásával. December, január óta az építésnél tartanak. A gépészet felállt, ez a későbbiekben a vendégek számára nem lesz látható, de az üzemeltetést illetően annál nagyobb jelentőséggel bír a terület. Jelenleg a szobák kivitelezése zajlik.

Boros Zoltán kiemelte, az Erkel hotel a maga 308 szobájával nemcsak a térség, hanem az ország egyik legnagyobb vidéki wellness szállodája lesz. Céljuk az, hogy minden szoba négy csillagos besorolást kapjon, így megszűnik a korábbról hozott különbség a Dürer és a Munkácsy szárny között. Egységes, homogén szolgáltatást szeretnének nyújtani a Gyulára érkező vendégeknek.

Az igazgató kiemelte, továbbra is azt tervezik, hogy 2023 második félévére vissza tudják adni a Munkácsy szárnyat a vendégeknek.

 

Nézze meg ezt is:

Erkel Ferenc szépunokája mondott beszédet március 15-én, a Petőfi téren

    Hagyományosan a Kossuth téren kezdődött a március 15-ei ünnepi programsorozat. Ezen a helyszínen …