2024. április 27., szombat
FONTOS

Célegyenesbe ért a gyulai Tacskó találkozó szervezése

Továbbra is rendkívüli érdeklődés övezi a március 18-ai, gyulai Tacskó találkozót, a visszajelzések szerint az ország másik végéből is érkeznek kutyások azon a hétvégén a fürdővárosba, hogy részt vegyenek a programon.

Mindezzel párhuzamosan jól alakulnak az előkészületek is, Fábián Tamás kommunikációs vezető elmondta, minden tervszerűen halad, ugyanakkor nem titkolta, némileg őket is meglepte a találkozót övező, felfokozott várakozás.

A találkozó egy közös felvonulással indul a Bodoki-szobortól a kastély parkjáig, vagyis a gyülekező is a belvárosban lesz, ott lehet majd nevezni a különböző versenyekre. A futóversenyen egy közel 20 méteres távot kell teljesítenie a benevezett tacskónak, ez történhet a gazdával együtt vagy akár behívással is. Sok vidám pillanatot ígér a jelmezverseny is.

A teljes tacskó találkozó valamennyi programja azt a célt szolgálja, hogy az ide érkező állatok és gazdáik jól érezzék magukat. A szervezők külön felhívták a figyelmet arra, hogy a kastély csemegetára ezúttal kivételesen kutyával is látogatható lesz.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …